Kortrijkse geheimen op Overleie: wegens grote belangstelling nóg een bijkomende wandeling!

Opgepast: jullie belangstelling blijft zeer groot. Ook deze wandeling is reeds VOLZET.

Inmiddels worden de dagen snel korter en de avonden frisser. Wij zijn dan ook van mening dat het niet meer opportuun is om nog bijkomende avondwandelingen te organiseren. Maar niet getreurd: wie dit wil kan deze wandeling ook gewoon bestellen. De kostprijs voor een groep tot maximum 25 personen bedraagt 60€.  Interesse? Mail naar info@gidsenplus.be en wij zorgen voor de rest. 

We zijn vereerd door jullie massale belangstelling voor deze wandeling.
Jullie waren immers zo talrijk dat wij helaas sommigen moesten doorverwijzen naar een volgende datum.

Aangezien de klant koning is en wij met plezier onze belofte nakomen, wordt een derde editie van deze wandeling georganiseerd op donderdag 19 september 2019 met start op het Sint-Amandsplein. Opgepast: de herfst hangt al in de lucht, de dagen worden korter… daarom gaat deze wandeling van start om 18u30. We kijken ernaar uit jullie opnieuw talrijk te mogen gidsen. Tot zolang.

Deze wandeling speelt zich af in de Kortrijkse stadswijk Overleie. Met verhalen over de Spatjes, burgemeester Schinkel en Reynaert, Johnny Turbo, het Amsterdams Poortje, Antwerpse politici, de Koeweg, de rijkste man ter wereld, verborgen paardenstallen, Marcel Kint, een toren zonder bouwvergunning, Kortrijkse paddo’s en de moord op een koelie. De wandeling eindigt ergens op Overleie met een drankje (niet inbegrepen).

Deelname: 4€

Start: 18u30

Locatie: Sint-Amandsplein

%s