Jouw mening

Alles naar wens of toch niet helemaal wat je ervan verwachtte? Laat ons weten wat je vond van je gidsbeurt. Wij zijn razend benieuwd of we op het goede spoor zitten.

N. Deroo

Bedankt om gisteren zo flexibel te zijn. Hebben er allemaal van genoten. Vonden het supertof en een gids waar we graag naar luisterden.

Dinamo Turnhout

Bedankt voor de boeiende rondleiding in Kortrijk. We hebben veel gezien en veel bijgeleerd. We komen deze zomer zeker terug!

Frank D’haene

Gisterenvoormiddag hadden we met een klein groepje vrienden om 10 uur een gegidste rondleiding in Texture. Ik wil het niet nalaten om de gids te bedanken voor de erg boeiende rondleiding, knap gedaan!

Nicole Pannier

Ik heb enorm genoten van de stadswandeling rond het verhaal van de vijf burgemeesters en de stadsuitbreiding!

Eline Naessens

Onze studenten vonden de themawandeling ‘Medecins en Cyurgienen’ heel interessant en in elk geval een grote meerwaarde bovenop de lessen.

Mia De Wispelaere

We willen , heel oprecht , Beatrice Ramboux bedanken voor de leerrijke , gemoedelijke , aangename Buda-wandeling . Haar uitleg inspireerde ons om de wandeling , met vrienden , over te doen .

Sarah Itterbeek

De steptocht was een schot in de roos! Iedereen was er heel tevreden over en we zullen deze boodschap zeker uitdragen naar vrienden uit het Brusselse 🙂

Anneke Naert

Wandeling over chirurgeinen was razend interessant, bij de boottocht was het toevallig dezelfde gids en opnieuw was het genieten. Bedankt !

‎Bart Neirynck

Terug een super avondje doorheen Kortrijk met jullie organisatie. Tot gauw terug!

Ann Ghistelinck

Was zeer leuk en interessant!

Marc Van Laere

Boeiende verteller!

Anne Vanyzere

Wandeling gedaan op Overleie. Het was leuk en we leerden veel ongekende plaatsjes en figuren kennen! Bart weet zeker te boeien met zijn verhalen.

Arlette De Backere

De boottocht van zondagmorgen was een succes, dankzij het goede weer maar zeker ook dankzij onze fantastische gids Philippe.

Geraldine Pezin - Presidente acceuil des villes françaises

Très belle visite du musée texture. Très intéressante et instructive. Notre guide etait parfaite. La visite de Courtrai etait aussi intéressante, notre guide Béatrice était passionnée et passionnante et d’une grande gentillesse. Nous la recommandons particulièrement. Merci à elle. Courtrai est une très belle ville.

.

Jean-Francois Berghe - Société Historique de Tourcoing et du Pays de Ferrain

Excellente journée. Fort beau musée Texture, après-midi variée, instructive et fort bien menée par nos deux guides sympathiques et efficaces. Courtrai est une ville riche ! Merci à vous, merci de conserver votre patrimoine.

Gudrun Vanderbauwhede

Al meer dan tien jaar komen wij jaarlijks met onze Franstalige studenten Vertaler-Tolk van de Universiteit van Mons naar Kortrijk. De gidsen van GidsenPlus stellen zich altijd heel gemotiveerd en flexibel naar onze studenten op. Op onze vraag verloopt het stadsbezoek in het Nederlands, maar er wordt goed rekening gehouden met het niveau Nederlands van onze studenten. De rondleiding door de stad verloopt dynamisch en is heel gevarieerd. Oud en nieuw wisselen elkaar perfect af. Na de rondleiding heb je het gevoel dat je de stad echt gezien en begrepen hebt. De organisatie verloopt ook steeds vlekkeloos. Van harte dank!

Laat ons weten wat je vond van je gidsbeurt

[recaptcha]